Walibi Holland Halloween Fright Nights 2012

Halloween Fright Nights 2012 – Never Celebrate Again!

Eddie de Clown neemt dit jaar wraak op de feestdagen, op een afschuwelijke en wrede manier neemt hij afscheid van de kerstman en zegt hij dáág tegen sinterklaas. Na deze weerzinwekkende Halloween Fright Nights zijn de feestdagen nooit meer hetzelfde.

Halloween Fright Nights vinden plaats van 12 t/m 28 oktober op elke vrijdag, zaterdag en zondag van 18.00 uur tot 23.00 uur. Walibi Holland is dagelijks geopend vanaf 10.00 uur, attracties blijven tijdens Halloween Fright Nights geopend. 

Haunted Houses, Scarezones en Horrorshows zijn de ingrediënten van Halloween Fright Nights. De Horrorshows en Scarezones zijn vrij toegankelijk. Voor de Haunted Houses dienen aparte tickets gekocht te worden. Een Haunted House is een loopspookhuis, waarin tientallen acteurs de bezoekers de stuipen op het lijf jagen. Wegens de populariteit van dit evenement wordt geadviseerd om entreebewijzen alvast online te kopen.

R.I.P. Pass Geen zin om lang te wachten tot je ondergang? Bestel dan een R.I.P. Pass! Hiermee hoef je niet in de wachtrijen te staan bij de Haunted Houses. Wees er snel bij, want OP=OP!

Een complete avond tijdens Halloween? Boek dan ook gelijk het Halloween buffet.
Tijdens het  Halloween buffet kunt u gedurende één uur lang onbeperkt eten en drinken (non-alcoholische dranken). Het buffet  is helemaal in Halloween stijl aangekleed en de acteurs jagen iedereen al de stuipen op het lijf. Het Halloween buffet is online te boeken voor €17,95.