Nederland

Halloween Griezel Express

Halloween - Griezel - Express
Ga mee met deze mysterieuze reis over de Veluwe!

Op zaterdag 26 oktober rijdt de Veluwsche Stoomtrein Maatschappij (kortweg VSM) met de Griezel-Express over de Veluwe. Tijdens deze treinreis over een deel van de spoorlijn tussen Apeldoorn en Dieren, kunt u genieten van een heerlijk samengesteld griezelmenu dat geserveerd zal worden in één van onze luxe restauratierijtuigen.

Zodra de zon onder gaat en wij die ene keer in oktober door het donker rijden, gebeuren er duistere dingen op de Veluwe. Niemand weet waardoor dat komt en hoe we dat kunnen stoppen. Wil jij dit jaar met ons mee om dit tegen te houden? Misschien kan jij ons helpen om die enge figuren uit het bos te verjagen!

Durf jij het aan? Reserveer dan nu uw kaarten voor deze mysterieuze reis op onze website www.stoomtrein.org.

 

 

 

 

 

 

 

 

Halloween Pompoendagen

De PompoenerieOp de Pompoenerie-Boerderij in Nieuw-Weerdinge worden de Halloween Pompoendagen gehouden. In de herfstvakantie zijn er iedere middag workshops in de grote sfeervolle Halloween schuur.

Onder deskundige begeleiding kun je de workshop 'Halloween Pompoen uitsnijden' doen, met speciale zaagjes (zijn niet scherp voor kinderen) of je kunt je eigen pompoen uitsnijden. Er zijn volop pompoenen aanwezig.

Trek het oranje schort aan en begin, daarna nog een kopje pompoenensoep, of heb je liever warme chocolade melk. Misschien kom je nog wel een heksje tegen!

Aanvangstijden
Herfstvakantie 12 t/m 26 oktober 2013: 13.00 - 16.00 uur

Prijzen
Kosten workshop: 3,50 euro p.p. exclusief pompoen. (te koop in de grote schuur van de Pompoenerie-Boerderij te Nieuw-Weerdinge.) Vanaf +- 4 jaarVergeet niet je fototoestel mee te nemen! Zie de website voor meer informatie.

Bezoekersinformatie
Halloween Pompoendagen
Weerdingerkanaal Nz 114
7831 HH Nieuw-Weerdinge
Tel.: 0591-521294

Website de Pompoenerie