Halloween Tochten 2013

Halloween Cirque Du Freak

Halloween Cirque du Freak LogoHalloween Cirque Du Freak

Discover your fear of one bandit, the circus of Gerrit.

Op zaterdag 16 november organiseert Olivier Entertaining i.s.m. Partycentrum de Postwagen en Volksvermaken Tolbert een megaspooktocht met maar liefst 6 ScareZones!

Circusdirecteur Gerrit is naar Tolbert gekomen om het hele dorp om te toveren tot één groot spookdorp. U start in Partycentrum de Postwagen waar u gelijk in de eerste ScareZone terecht komt. Aldaar zal u Circusdirecteur Gerrit waarschijnlijk ook ontmoeten..

Om de drie minuten vertrekt er een groep van ongeveer 6 tot 8 personen, lopend naar de volgende ScareZone. Bij elke ScareZone staat een medewerker bij de ingang die u om de drie minuten toegang geeft, zodat u nooit te dicht op elkaar loopt.

Na ongeveer 2,5 uur komt u terug bij Partycentrum de Postwagen waar u ontvangen word. Vanaf 22.00 gaat de nieuwe zaal (Het Koetshuis, De Doorrit) open. Daar begint de Cirque Du Freak Afterparty.

Ticket Megaspooktocht Halloween Cirque Du Freak € 7,50 per persoon
Ticket Cirque Du Freak Afterparty € 5,00 per persoon
Combiticket Megaspooktocht & Afterparty € 10,00 per persoon
Tickets kunt u bestellen via Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.

Belangrijk om te weten!

  • Halloween Cirque Du Freak een absolute spooktocht, er zullen daarom geen vragen en/ of opdrachten in voorkomen.
  • Aan het begin van elke ScareZone staat een medewerker om uw ticket te controleren, u kunt een ScareZone maar één keer betreden. Het is belangrijk uw ticket bij u te dragen, anders kunt u geen ScareZone betreden. 
  • Een medewerker van de ScareZone laat groepen (6-8 personen) om de drie minuten de ScareZone betreden.
  • De tocht duurt ongeveer 150 minuten, deze tijd betreft een indicatie.
  • De instructies van medewerkers, verkeersregelaars en ScareActors dienen ten alle tijden worden opgevogld. 
  • Indien u niet verder durft of als een ander probleem zich voordoet in de ScareZone, kunt u de bordjes naar de SafeZone volgen. Vandaar word u begeleid naar buiten de ScareZone.
  • Het deelnemen aan Halloween Cirque Du Freak geschied geheel op eigen risico. 

Locatie

De Megaspooktocht Halloween Cirque Du Freak vindt plaats in Tolbert, 10 minuten rijden vanaf de stad Groningen. Pal naast de snelweg A7 Pumerend- Groningen De start en ontvangst vindt plaats bij Partycentrum de Postwagen. Er is voldoende gratis parkeergelegenheid aanwezig.

Partycentrum de Postwagen, Hoofdstraat 53, 9356 AV Tolbert