Scary Halloween

Toverland

Gezellig griezelen tijdens de Happy Halloween Weeks
Van 12 oktober tot en met 3 november is het Happy Halloween in Attractiepark Toverland. Tijdens de Happy Halloween Weeks beleven kinderen van alle leeftijden een vrolijk griezelige dag! Ontmoet vriendelijke heksen en tovenaars en geniet van alle attracties en extra shows in het park.

Ben je op zoek naar meer spanning en wil je echt de stuipen op het lijf gejaagd worden, bezoek dan een van de vier Halloween Nights.

Programma Happy Halloween Weeks
Welkom door Toos Toverhoed
Locatie: entreeplein
Halloween is het favoriete feest van Toos Toverhoed. Vreemde brouwsels, spinnen en andere enge beestjes, ze is er dol op! Samen met de opperheks verwelkomt Toos elke ochtend de bezoekers die met haar Halloween komen vieren.

Heksenmarkt

Locatie: centraal plein, Land van Toos
Op het Heksenplein staan kraampjes waar je vanaf 14.00 uur ’s middags grappige en spannende tovertrucs kunt kopen of een gekleurde heksen-haarlok kunt laten invlechten. Wie durft, mag de heksen ook een handje geven of met ze op de foto.

Skeleton-show
Locatie: Mystique, Magic Forest
Is er leven na de dood? Natuurlijk! De geraamtes in de nieuwe Skeleton-show laten zien dat ze nog springlevend zijn. De Skeleton-show is ’s middags doorlopend te zien in Mystique. De show is tot stand gekomen in samenwerking met Laserforum Venlo.

Bont reisgezelschap (t/m 27 oktober)
Locatie: overal in het park
Een gemêleerd gezelschap van zigeuners, charlatans en artiesten trekt elke middag door het park. Met de kunsten die ze onderweg vertonen, toveren ze een glimlach op je gezicht. 

Katara, Fountain of Magic: Halloween
Locatie: Katara, Magische Vallei
Sluit je dag af met de speciale Halloween-uitvoering van Katara, Fountain of Magic. In het donker is deze fonteinenshow extra betoverend. Dat mag je niet missen!


Entreekaarten Halloween
Abonnementhouders hebben gratis toegang tot Halloween. Voor overige bezoekers gelden de reguliere entreeprijzen aan de dagkassa: volwassenen en kinderen >120 cm: €22,- kinderen 90 – 120 cm: €14,50. Bestel nu voordelig entreekaarten met korting in de voorverkoop.

 

Subcategorieën