Nederland

Dutch Horror House

Dutch Horror House31 oktober t/m 10 november 2013

De Historische Kelders in Arnhem zijn in oktober en november het toneel van het Dutch Horror House, een 'live' spookhuis met 14 acteurs.

Het Dutch Horror House is een uniek concept in Nederland.

De Historische Kelders worden omgebouwd tot een spannend spookhuis waar nog lang over nagepraat wordt.

Tijdens de eerste editie van het Dutch Horror House in 2012 hebben 1 op de 9 bezoekers uit angst het Dutch Horror House verlaten via de eerste nooduitgang.

 

Op 31 oktober met Halloween is de première en zal er door het hele centrum van Arnhem een grandioze premièrestunt plaatsvinden!

Het Horror House duurt tot en met 10 november. De route door het Dutch Horror House "Mysterious Storage" duurt maar liefst 40 angstaanjagende minuten.

www.dutchhorrorhouse.nl of www.historischekelders.nl

€ 17,50

Historische Kelders Arnhem

Forteiland Ijmuiden

Forteiland Ijmuiden Halloween 2013 Vrijdag 25 Oktober 2013 - Freddy vs Jason op Forteiland Ijmuiden

In oktober wordt het weer ongekend griezelen op Forteiland IJmuiden! Op 25 oktober 2013 (op vrijdag, anders dan de voorgaande jaren!) bent u weer van harte welkom om mee te komen griezelen bij ons. De voorbereidingen zijn in volle gang en het beloofd een groter spektakel te worden dan de voorgaande edities.

Toegangskaarten zijn verkrijgbaar via de website van IJmuidense Rondvaart, waar ook de kaarten voor de reguliere open dagen te boeken zijn.

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Freak Nights

HORRORKABOUTERS HUISVESTEN IN AMERSFOORT


Freak NightsNieuw Halloween evenement in de Kabouterhut
Almere, 2 oktober 2013 - Op 31 oktober wordt er in Amersfoort een nieuw Halloween evenement georganiseerd: de FreakNights. Op deze Halloweenavond worden horror en humor gecombineerd met feest. Bezoekers worden onder meer getrakteerd op een humoristische horrorshow, een ‘Haunted Forest’ en een monster after party. De Kabouterhut in Amersfoort staat op deze avond van 20:00 uur tot 24:00 uur in het teken van Halloween.
De FreakNights wordt georganiseerd door een ervaren team van specialisten uit het vak, die inspelen op de toenemende populariteit van Halloween in Nederland.
Door de juiste ingrediënten te combineren, horror en humor, wordt de bezoeker verrast met een bijzondere avond uit, vol belevenis, spanning en plezier die nog lang in het geheugen gekerfd zal staan.
Tijdens deze avond kan er worden genoten van een horror theatershow, waarin hoofdpersoon Vieze Jack iedereen scherp aan de tand zal voelen over allerlei dubieuze onderwerpen. In deze interactieve show vol humor met een scherp randje zal het thema Halloween ook niet onbesproken blijven.

Een Halloween avond is natuurlijk niet compleet zonder de nodige spanning. Daar wordt voor gezorgd in het ‘Haunted Forest’. Het bos naast de Kabouterhut is voor deze avond omgetoverd tot een bos vol levensechte freaks, doorgedraaide houthakkers en horrorkabouters. In een 15 minuten durende wandeling zorgen deze freaks voor angstaanjagende momenten. Om de spanning van je af te schudden kan de bezoeker hierna genieten van een killer karaoke of dansen tijdens de after party met DJ Tony Star, waarmee de avond compleet is

. Freak Nights

Voor meer informatie en tickets zie: www.freaknights.nl.
De minimumleeftijd voor dit evenement is 16 jaar, adviesleeftijd is 18 jaar en ouder.