Freak Nights

HORRORKABOUTERS HUISVESTEN IN AMERSFOORT


Freak NightsNieuw Halloween evenement in de Kabouterhut
Almere, 2 oktober 2013 - Op 31 oktober wordt er in Amersfoort een nieuw Halloween evenement georganiseerd: de FreakNights. Op deze Halloweenavond worden horror en humor gecombineerd met feest. Bezoekers worden onder meer getrakteerd op een humoristische horrorshow, een ‘Haunted Forest’ en een monster after party. De Kabouterhut in Amersfoort staat op deze avond van 20:00 uur tot 24:00 uur in het teken van Halloween.
De FreakNights wordt georganiseerd door een ervaren team van specialisten uit het vak, die inspelen op de toenemende populariteit van Halloween in Nederland.
Door de juiste ingrediënten te combineren, horror en humor, wordt de bezoeker verrast met een bijzondere avond uit, vol belevenis, spanning en plezier die nog lang in het geheugen gekerfd zal staan.
Tijdens deze avond kan er worden genoten van een horror theatershow, waarin hoofdpersoon Vieze Jack iedereen scherp aan de tand zal voelen over allerlei dubieuze onderwerpen. In deze interactieve show vol humor met een scherp randje zal het thema Halloween ook niet onbesproken blijven.

Een Halloween avond is natuurlijk niet compleet zonder de nodige spanning. Daar wordt voor gezorgd in het ‘Haunted Forest’. Het bos naast de Kabouterhut is voor deze avond omgetoverd tot een bos vol levensechte freaks, doorgedraaide houthakkers en horrorkabouters. In een 15 minuten durende wandeling zorgen deze freaks voor angstaanjagende momenten. Om de spanning van je af te schudden kan de bezoeker hierna genieten van een killer karaoke of dansen tijdens de after party met DJ Tony Star, waarmee de avond compleet is

. Freak Nights

Voor meer informatie en tickets zie: www.freaknights.nl.
De minimumleeftijd voor dit evenement is 16 jaar, adviesleeftijd is 18 jaar en ouder.