Walibi Holland 2013

Algemeen

Audities 2013

Wat er in 2013 precies gezocht gaat worden aan extra personeel voor de Halloween Fright Nights is nog niet bekend vandaar een overzicht van de vacatures van 2013.

Uit ervaring weten we te vertellen dat de inschrijvingen voor audities meestal in Juni online komen te staan zodat het inschrijven kan beginnen. Uiteraard zullen wij van Halloween.nl dit nauwlettend in de gaten houden en dit ook hier kenbaar maken.

Vacatures 2011

Haunted House / Scarezone / Scareteam scareactor (M/V)
Jij zorgt ervoor dat de gasten van Walibi World met knikkende knieƫn het park verlaten. Je maakt onderdeel uit van een Scarezone of Haunted House tijdens de Halloween Fright Nights. Wij zoeken medewerkers in de leeftijdscategorieƫn van 18 tot 90 jaar.

Grimeurs (M/V)
Grimeurs gezocht die de 250 acteurs kunnen grimeren tijdens de Halloween Fright Nights. Ervaring in grimeren is een vereiste.

Teamleader Haunted Houses en Scarezones (M/V)
Teamleaders voor de Haunted Houses en Scarezones die zorgdragen voor de dagelijkse gang van zaken rondom en in de zones/houses. Je stuurt groepen aan van 5-30 personen. Je bent minimaal 21 jaar oud, hebt ervaring in leidinggeven en affiniteit met Halloween.

Flashlight waiver (M/V)
Flashlight waivers zorgen dat de doorstroom van bezoekers optimaal blijft in de diverse Haunted Houses. Ook begeleid je bezoekers die niet verder durven naar de Safezones. Leeftijd vanaf 16 jaar.