Scary Halloween 2014

Haunted Castle

Haunted Castle: Griezelen op Kasteel Keukenhof

Vampiers, heksen en ondoden. Iedereen die houdt van griezelen kan vrijdag 24 en zaterdag 25 oktober terecht op het landgoed rondom Kasteel Keukenhof. Daar staat de vierde editie van Haunted Castle op het programma. Een lifestyle evenement dat alles te maken heeft met Halloween, horror en spanning.

,,Er zijn helemaal geen echte Halloween-lifestyle evenementen in Nederland”, aldus organisator Mark van der Stelt. ,,Alleen in de grote pretparken wordt iets met dit feest gedaan. Wij gaan daar met Haunted Castle verandering in brengen.”

Het festijn is op vrijdag- en zaterdagavond voor de meer schrikbestendige mensen.

Op het terrein zijn prachtige en spannende plekken ingericht. Zoals twee spookhuizen, een scare zone met zombies, een bioscoop met allerlei korte horrorfilms, markt, verschillende horror en triller schrijvers, een podium met een halloween feest aan het einde van de avond en nog verschillende freaky acts op het spookachtig ingerichte terrein rond kasteel Keukenhof.

Haunted Castle is geopend op vrijdag 24 oktober van 17 tot 24 uur en zaterdag 25 oktober van 12 tot 24 uur. Het programma start om 18 uur. Kijk voor meer informatie en toegangsprijzen op www.hauntedcastle.nl.