Win kaarten voor Haunted Castle

Haunted Castle Logo

Tijdens Halloween is de Keukenhof omgetoverd tot een spookachtig landgoed. De verschillende Haunted Places, die overdag nog geschikt zijn voor kinderen, worden 's avonds bevolkt door de meest afschikwekkende figuren. Ze maken je bezoek aan de Keukenhof een ware nachtmerrie!

Voor halloween in de Keukenhof "Haunted Castle" mag Halloween.nl kaarten verloten, dit zijn kaarten voor het halloween evenement op 29 oktober 2011. Je moet dus kunnen op deze datum.

Ja kan eenvoudig meedoen via Twitter door ons bericht te retweeten, een tweede manier om kaarten te winnen voor Haunted Castle is het meedoen met de volgende actie, waarbij creativiteit en orginaliteit een belangrijke rol speelt.

Wie is de engste familie van Haunted Castle?


Haunted Castle dat op 29 oktober bij Kasteel Keukenhof wordt gehouden is op zoek naar de engste familie van het festival. Families die van griezelen, halloween en horrorfilms of gewoon van verkleden houden, worden uitgedaagd om zo eng mogelijk met elkaar op de foto te gaan. Stuur de foto vervolgens voor 26 oktober naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De jury let bij het kiezen van de winnaar op grime, kostuum en hoe eng de familie eruit ziet.

Je maakt hierbij kans om gratis met je enge familie naar Haunted Castle te kunnen.

Lees hier meer over het Haunted Castle evenement