2012

“Trick or Treat?” met Wagner Pizza

“Trick or Treat?” met Wagner Pizza

Deze vraag staat van 8 tot en met 22 oktober centraal op de Facebookpagina van Wagner Pizza. De rollen zijn in de online-Wagnervariant van het traditionele Trick or Treat-spel echter helemaal omgekeerd. De fans bellen met Halloween niet aan voor snoep of het uithalen van een plagerijtje, maar gaan via een app in het spookachtige Halloweenhuis op onderzoek uit en zullen zelf worden verrast. Inclusief griezelig-grappige Tricks & Treats. De hoofdprijs? Een Halloween party in Wagner stijl.
    
De circa 23.000 fans tellende Facebookpagina www.facebook.com/wagnerpizzanederland staat twee weken lang in het teken van dit verkleedspektakel vol griezelige grappen en grollen – en Wagner Pizza natuurlijk. Voor wie op zoek naar de uitgang in de kelder van het Halloweenhuis een van de negen ovens opent, luidt het motto: “Trick or Treat”. De speurders maken vervolgens kans op één van de 50 Halloween DVD-packs met elk drie Wagner Pizza’s of 25 keer twee toegangskaartjes voor de Walibi Fright Night op 27 oktober. Elke dag kunnen opnieuw twee ovens worden geopend.

De hoofdprijs is een spetterende Halloween party inclusief een persoonlijke partyplanner en bijpassende decoratie. “In deze campagne leggen we de nadruk op het gezelligheidsaspect, het samen feesten en beleven van Halloween, waarbij de Wagner Pizza’s natuurlijk niet mogen ontbreken”, vertelt Henrik Jäger, Senior Brand Manager International van Wagner Pizza.  

Achtergrond Wagner
Bij Wagner Pizza worden, zoals de naam al aangeeft, uitsluitend pizza’s gemaakt, en dat op basis van jarenlange ervaring uit het bakambacht. De pizzaspecialist maakt geen gebruik van kunstmatige aroma’s en smaakversterkers en streeft naar een 100 procent natuurlijke smaak op basis van de beste ingrediënten. Op de Nederlandse markt is het merk is vooral bekend om de “Big Pizza”; diverse andere productgroepen zoals de minipizza’s “Piccolinis”, de in 2010 geïntroduceerde “Sensazione” of de steenovenpizza “Wagner’s Original” zijn echter eveneens in vele Nederlandse diepvrieskisten te vinden. De “Sensazione” werd vorig jaar door consumenten uitgeroepen tot Gekozen Product van het Jaar 2011.

www.facebook.com/wagnerpizzanederland
www.wagner-pizza.nl

Halloween Bobbejaanland met doolhof voor 16 jaar en ouder

Bobbejaanland, 20 september 2012 – ’t Plezantste Land wordt van 13 oktober tot en met 21 oktober en van 27 oktober tot en met 3 november voor een groot deel omgetoverd tot Vampire Village. In Vampire Village zit er achter elke boom wel een vampier die de bezoekers de stuipen op het lijft jaagt. Ze zijn hongerig op zoek naar hun nieuwste slachtoffers. Vampire Village is vrij toegankelijk en voor heel de familie. Dat is anders met het nieuwe Labyrinth of Evil, een complex doolhof dat iedereen die er ronddwaalt op het verkeerde spoor zet. Monsters en andere griezelfiguren maken het de bezoekers moeilijk om de weg naar de veiligheid van ‘t Plezantste Land terug te vinden. Het griezelgehalte in dit labyrinth is zo hoog, dat het alleen toegankelijk is voor 16 jaar en ouder.

VAMPires!2
Wereldkampioen ‘stage illusions’ Sittah Koene verzorgde vorig jaar voor het eerst de 4D-illusieshow VAMPires in Bobbejaanland. Deze werd zo goed ontvangen, dat Bobbejaanland besloot om opnieuw met Sittah samen te werken. VAMPires!2 is een volledig nieuwe show vol spannende illusies die op een unieke wijze ondersteund worden door 4D-elementen. De show staat opnieuw bol van unieke sensationele illusies, knappe dans-choreografieën, duizelingwekkende actie gecombineerd met hoogstaande acrobatiek in een mix van spannende en herkenbare muziek. De 25 minuten durende show zal meermaals per dag te zien zijn in de Bobbejaanland theaterzaal.

Tatoeage geeft levenslang gratis entree tot Halloween Fright Nights

BIDDINGHUIZEN, 26 september 2012 – Op vrijdag 12 oktober barst het horrorspektakel Halloween Fright Nights voor de 12e keer los in Walibi Holland.Bij de grootste fans van Halloween Fright Nights wordt een tatoeage van Eddie de Clown, het hoofdcharacter van de Fright Nights 2012, gezet. Daarmee krijgen de fans levenslang gratis entree tot het horrorevent.

Henk Schiffmacher
Eddie de Clown roept al zijn fans op om hun meest creatieve bijdrage, waaruit blijkt hoe grote fan zij zijn van Halloween Fright Nights en Eddie de Clown, naar hem toe te sturen. Bij de grootste fans wordt een tatoeage gezet van Eddie de Clown. De tatoeage wordt tijdens de première van Halloween Fright Nights op vrijdag 12 oktober gezet door Nederlands bekendste tatoeëerder: Henk
Schiffmacher. Met de tatoeage zijn de fans niet alleen hun leven lang verbonden aan Eddie de Clown, maar ook aan Halloween Fright Nights.


Never Celebrate Again!
Dit jaar staat Halloween Fright Nights volledig in het thema ‘Never Celebrate Again’. Eddie de Clown neemt wraak op de feestdagen, op een afschuwelijke en wrede manier neemt hij afscheid van de
kerstman en zegt hij daag tegen sinterklaas. Na deze weerzinwekkende Halloween Fright Nights zijn de feestdagen nooit meer hetzelfde. Dit thema komt onder andere naar voren in het
nieuwe Haunted House die dit jaar wordt geopend: ‘Haunted Holidays’. Daarnaast pakt Walibi Holland ook dit jaar weer groots uit met nieuwe angstaanjagende Scarezones, Haunted Houses en
Horrorshows. Met een tatoeage van Eddie de Clown krijgen de grootste fans levenslang gratis entree tot Halloween Fright Nights.

Algemene informatie
Het evenement vindt plaats op elke vrijdag-, zaterdag- en zondagavond van 12 tot en met 28 oktober 2012 van 18.00 uur tot 23.00 uur. Tijdens deze avonden zijn ook de attracties geopend. Walibi Holland is tijdens de herfstvakantie dagelijks geopend van 10.00 uur tot 18.00 uur. Halloween Fright Nights kunnen te intens zijn voor personen onder de 16 jaar. Wegens de populariteit van dit evenement wordt geadviseerd om entreebewijzen vooraf online te kopen.

Line-up Dead Famous Halloween

Het thema van Amsterdam Spook’s 12de editie van Halloween in Amsterdam is DEAD FAMOUS en wordt voor de tweede keer gehouden in het prachtige Odeon Amsterdam. Verwacht een van top tot teen verkleed, leuk en divers publiek, creatieve acts & artiesten, verschillende DJs en muziekstijlen per verdieping, over‐de‐top sinister decor en geen schijn – behalve op de rode loper, darling!

DEAD FAMOUS: Halloween by Amsterdam Spook
Odeon Amsterdam
27 Oktober 2012, 22:00 tot 07:00
Tickets: Vroege Spook tickets uitverkocht. Kaarten in de voorverkoop zijn 22 euro.
www.halloweenamsterdam.com

LINE‐UP DEAD FAMOUS HALLOWEEN
Wannabe A Star
Wegens succes keert Amsterdam’s brutaalste DJ terug naar Amsterdam’s engste feest!
John Renaud
New Yorkse DJ & opkomende ontwerper van de sterren (Peaches, Cindy Lauper) maakt zijn debuut in Amsterdam bij Spooks Halloween feest als gastjurylid van de kostuumprijzen en DJ.
Fya Hopelezz
Kostuum diva & performance artiest uit New York, momenteel gevestigd in Berlijn, vereert ons in Amsterdam met haar aanwezigheid bij Dead Famous. Kijk uit Gaga, Fya’s coming to get you!
Erin Tasmania
DJ, gastvrouw, muzikant, performer en bekend om het oprichten van een van Amsterdam’s creatiefste feesten (Club Vegas), is Erin Tasmania dit jaar terug om de chaos los te laten op nietsvermoedende Halloweeners.
Alien Voyagers
Maker van de meest uitgebreide poppen en kostuums die je ooit hebt gezien, neemt de Franse Amsterdammer en poppenspeler Frank zijn show de hele wereld over. Net op tijd terug uit Shanghai voor Halloween, zal Frank alle zondaars inspireren om te dansen met de duivel.
Refractions Film
De zeer getalenteerde Nederlandse filmmaker Reinout van Schie zal aanwezig zijn in de toegewezen filmkamer om gasten hun 15 seconds of fame te geven!
Liaison Céleste
Trapeze artiest en in alle kanten buigbaar, reist Celeste deze Halloween vanuit Duitsland om aan het plafond te hangen bij Dead Famous.
Pigeon Breeders
Terug voor de vijfde keer, zijn de pigeon breeders even bekend voor het draaien als voor hun vreemde Halloween kostuums. Hoe zal dit Nederlands DJ duo hun harige gezichten van vorig jaar overtreffen?
DJ Pat
Spook’s huis DJ, DJ Pat, keert terug voor zijn 7de Halloween dit jaar. In de stad bekend om de Kill All Hipster feesten: een kleine waarschuwing dat de killing nog bloediger gaat worden!
League of Extraordinary DJs
Underground, industrial, new wave DJ collectief die geluiden draait die je schuddende botten naar de duistere kant meenemen.
Whistle&Bell
Multi‐getalenteerd, multi‐media, multi‐ledematen? Dit creatieve Amerikaans‐Amsterdamse team runt de Rode Loper interviews & special video effecten gedurende de avond.
Hipsick
Rotterdammers vallen Amsterdam binnen deze Halloween. Ze laten hun fame monster vrij: een ‘perfect’ botox beest.

Music styles: Main Hall: dance/electro/mainstream, Gold & Red room: 80s/90s/all/bizarre, Basement: new
wave/industrial

DRESS TO KILL
Kostuum verplicht. Zoals altijd, is alles geoorloofd en is iedereen welkom. Wat betreft het thema denk levende beroemdheden, dode beroemdheden, je favoriete film karakter, rondspokende paparazzo, of Jersey Shore. Ga voor gruwelijk, beroemd, of gruwelijk beroemd. Creativiteit wordt beloond! Prijzen voor Beste Themakostuum, Origineelste
Outfit en Beste Duo/Groep. Keiharde knaken plus een heleboel extra’s dit jaar. Plus: Origineelste Outfit wint een trip naar London voor twee, gesponsord door Fancydress.nl!

In 2011 bezochten zo’n 3.000 mensen van over de hele wereld het Amsterdam Halloween Festival. Van 26 tot 31 oktober 2012 vindt de
3de editie plaats. Spook slaat dit jaar de handen ineen met Mr. Horror van de Halloween Horror Show, de Amsterdam Dungeon en
meer Amsterdamse Halloweenfreaks om de festivalgangers Gruwelijk Goed te vermaken. Het programma is te vinden op
www.amsterdamhalloweenfestival.com

Angstaanjagende Halloweenwalk 27 oktober Lisse!

Op zaterdag 27 oktober vindt vanaf 14.00 uur de Halloweenwalk plaats van winkelcentrum Lisse naar het spectaculaire Halloween evenement Haunted Castle. Iedereen mag meelopen. Het liefst in het meest enge outfit denkbaar. De Halloweenwalk wordt mede mogelijk gemaakt door online kledingwinkel Attitude Holland en Haunted Castle.

Op zaterdag 27 oktober vindt Haunted Castle plaats in Lisse. Voor het evenement wordt de Halloweenwalk georganiseerd door Haunted Castle en Attitude Holland vanaf het winkelcentrum in Lisse naar Haunted Castle. Iedereen is welkom om mee te lopen met deze Halloweenwalk en kan zich alvast aanmelden via www.attitudeevents.tv.

Er is geen kaartje voor het evenement nodig om mee te lopen. Wel wordt aangemoedigd om het engste outfit denkbaar aan te trekken. Wanneer de stoet om 15.00 uur aan zal komen bij Haunted Castle, zal het evenement feestelijk geopend worden.

Attitude Holland zal ook aanwezig zijn op Haunted Castle zelf. Met een spectaculaire modeshow in Halloween stijl die later op de dag plaats zal vinden. Verwacht verder diverse bands en griezelige momenten op de haunted places, op de scary zones en tijdens de freakshows. Binnenkort wordt er meer over het programma bekend gemaakt via de website van Haunted Castle.

Meer informatie over Haunted Castle en kaarten voor het evenement zijn verkrijgbaar via www.hauntedcastle.nl.