Angstaanjagende Halloweenwalk 27 oktober Lisse!

Op zaterdag 27 oktober vindt vanaf 14.00 uur de Halloweenwalk plaats van winkelcentrum Lisse naar het spectaculaire Halloween evenement Haunted Castle. Iedereen mag meelopen. Het liefst in het meest enge outfit denkbaar. De Halloweenwalk wordt mede mogelijk gemaakt door online kledingwinkel Attitude Holland en Haunted Castle.

Op zaterdag 27 oktober vindt Haunted Castle plaats in Lisse. Voor het evenement wordt de Halloweenwalk georganiseerd door Haunted Castle en Attitude Holland vanaf het winkelcentrum in Lisse naar Haunted Castle. Iedereen is welkom om mee te lopen met deze Halloweenwalk en kan zich alvast aanmelden via www.attitudeevents.tv.

Er is geen kaartje voor het evenement nodig om mee te lopen. Wel wordt aangemoedigd om het engste outfit denkbaar aan te trekken. Wanneer de stoet om 15.00 uur aan zal komen bij Haunted Castle, zal het evenement feestelijk geopend worden.

Attitude Holland zal ook aanwezig zijn op Haunted Castle zelf. Met een spectaculaire modeshow in Halloween stijl die later op de dag plaats zal vinden. Verwacht verder diverse bands en griezelige momenten op de haunted places, op de scary zones en tijdens de freakshows. Binnenkort wordt er meer over het programma bekend gemaakt via de website van Haunted Castle.

Meer informatie over Haunted Castle en kaarten voor het evenement zijn verkrijgbaar via www.hauntedcastle.nl.