Line-up Dead Famous Halloween

Het thema van Amsterdam Spook’s 12de editie van Halloween in Amsterdam is DEAD FAMOUS en wordt voor de tweede keer gehouden in het prachtige Odeon Amsterdam. Verwacht een van top tot teen verkleed, leuk en divers publiek, creatieve acts & artiesten, verschillende DJs en muziekstijlen per verdieping, over‐de‐top sinister decor en geen schijn – behalve op de rode loper, darling!

DEAD FAMOUS: Halloween by Amsterdam Spook
Odeon Amsterdam
27 Oktober 2012, 22:00 tot 07:00
Tickets: Vroege Spook tickets uitverkocht. Kaarten in de voorverkoop zijn 22 euro.
www.halloweenamsterdam.com

LINE‐UP DEAD FAMOUS HALLOWEEN
Wannabe A Star
Wegens succes keert Amsterdam’s brutaalste DJ terug naar Amsterdam’s engste feest!
John Renaud
New Yorkse DJ & opkomende ontwerper van de sterren (Peaches, Cindy Lauper) maakt zijn debuut in Amsterdam bij Spooks Halloween feest als gastjurylid van de kostuumprijzen en DJ.
Fya Hopelezz
Kostuum diva & performance artiest uit New York, momenteel gevestigd in Berlijn, vereert ons in Amsterdam met haar aanwezigheid bij Dead Famous. Kijk uit Gaga, Fya’s coming to get you!
Erin Tasmania
DJ, gastvrouw, muzikant, performer en bekend om het oprichten van een van Amsterdam’s creatiefste feesten (Club Vegas), is Erin Tasmania dit jaar terug om de chaos los te laten op nietsvermoedende Halloweeners.
Alien Voyagers
Maker van de meest uitgebreide poppen en kostuums die je ooit hebt gezien, neemt de Franse Amsterdammer en poppenspeler Frank zijn show de hele wereld over. Net op tijd terug uit Shanghai voor Halloween, zal Frank alle zondaars inspireren om te dansen met de duivel.
Refractions Film
De zeer getalenteerde Nederlandse filmmaker Reinout van Schie zal aanwezig zijn in de toegewezen filmkamer om gasten hun 15 seconds of fame te geven!
Liaison Céleste
Trapeze artiest en in alle kanten buigbaar, reist Celeste deze Halloween vanuit Duitsland om aan het plafond te hangen bij Dead Famous.
Pigeon Breeders
Terug voor de vijfde keer, zijn de pigeon breeders even bekend voor het draaien als voor hun vreemde Halloween kostuums. Hoe zal dit Nederlands DJ duo hun harige gezichten van vorig jaar overtreffen?
DJ Pat
Spook’s huis DJ, DJ Pat, keert terug voor zijn 7de Halloween dit jaar. In de stad bekend om de Kill All Hipster feesten: een kleine waarschuwing dat de killing nog bloediger gaat worden!
League of Extraordinary DJs
Underground, industrial, new wave DJ collectief die geluiden draait die je schuddende botten naar de duistere kant meenemen.
Whistle&Bell
Multi‐getalenteerd, multi‐media, multi‐ledematen? Dit creatieve Amerikaans‐Amsterdamse team runt de Rode Loper interviews & special video effecten gedurende de avond.
Hipsick
Rotterdammers vallen Amsterdam binnen deze Halloween. Ze laten hun fame monster vrij: een ‘perfect’ botox beest.

Music styles: Main Hall: dance/electro/mainstream, Gold & Red room: 80s/90s/all/bizarre, Basement: new
wave/industrial

DRESS TO KILL
Kostuum verplicht. Zoals altijd, is alles geoorloofd en is iedereen welkom. Wat betreft het thema denk levende beroemdheden, dode beroemdheden, je favoriete film karakter, rondspokende paparazzo, of Jersey Shore. Ga voor gruwelijk, beroemd, of gruwelijk beroemd. Creativiteit wordt beloond! Prijzen voor Beste Themakostuum, Origineelste
Outfit en Beste Duo/Groep. Keiharde knaken plus een heleboel extra’s dit jaar. Plus: Origineelste Outfit wint een trip naar London voor twee, gesponsord door Fancydress.nl!

In 2011 bezochten zo’n 3.000 mensen van over de hele wereld het Amsterdam Halloween Festival. Van 26 tot 31 oktober 2012 vindt de
3de editie plaats. Spook slaat dit jaar de handen ineen met Mr. Horror van de Halloween Horror Show, de Amsterdam Dungeon en
meer Amsterdamse Halloweenfreaks om de festivalgangers Gruwelijk Goed te vermaken. Het programma is te vinden op
www.amsterdamhalloweenfestival.com