Programma Amsterdam Halloween Festival: Gruwelijk Goed

Met trots presenteert Amsterdam Spook het 3e jaarlijkse Amsterdam Halloween Festival, inclusief het 12de gekostumeerde Halloweenfeest. We zijn ondergronds geboren en dit jaar wordt bloediger, huiveringwekkender en spookachtiger dan ooit. Wat maakt Amsterdam Spook zo bijzonder? Bij Amsterdam Spook staat Halloween in het teken van plezier maken en draait alles om Halloween, en daarbij nemen we onszelf niet te serieus. Amsterdam Halloween Festival. 26 – 31 oktober

 

26 oktober: Fright Night Skate Wat is er leuker dan met een paar honderd verklede freaks op skates door Amsterdam te rollen?

27 oktober: Mr. Horror’s Halloween Horror Show

Een nachtelijke horrorfilmmarathon, met 4 films die door Mr. Horror zelf zijn geselecteerd. Tuschinski.

 

27 oktober: De Boot van de Man met de Zeis

Vaar op een Halloweenboot naar het Odeon, inclusief ontvangst, drankjes,een dj en artiesten.

 

27 oktober: Halloweenloop

Niets geen zombiewandeling, deze zombies rennen! Ren voor je leven op de jaarlijkse Halloweenloop van Run2Day, met een bijzondere flesh mob bij Odeon.

 

27 oktober: DEAD FAMOUS,
Het gekostumeerde Halloweenfeest van Amsterdam Spook Het 12de gekostumeerde feest van Amsterdam Spook staat in het teken van Hollywood. 22:00 tot 07:00, Odeon Amsterdam. Tickets online: €22 in de voorverkoop of Vroege Spook-tickets (4 voor 3).

 

27 & 28 oktober: Halloweenbrunch De beste brunchlocatie van Amsterdam zijn helemaal in het teken van Halloween dit jaar. G&Ts Really Nice Place.

 

31 oktober: Allerheiligennacht diner Gruwelijk lekkere allerheiligennacht diner bij G&Ts Really Nice Place.

31 oktober: Halloweenfilmnacht

Halloweenfilmnacht in de Nieuwe Anita. Laat je eens goed de stuipen op het lijf jagen. Meer informatie volgt.
26-31 oktober: Halloween in Amsterdam Ontdek de duistere kant van Amsterdam. Met je Spook ticket krijg jekorting bij veel kostuum- en feestwinkels in Amsterdam, bij de Amsterdam Dungeon, en korting op de Amsterdam Ghost Walk, en meer.

Meer informatie en tickets op http://www.halloweenamsterdam.com/