Halloween.nl

Win kaarten voor Haunted Castle

Haunted Castle Logo

Tijdens Halloween is de Keukenhof omgetoverd tot een spookachtig landgoed. De verschillende Haunted Places, die overdag nog geschikt zijn voor kinderen, worden 's avonds bevolkt door de meest afschikwekkende figuren. Ze maken je bezoek aan de Keukenhof een ware nachtmerrie!

Voor halloween in de Keukenhof "Haunted Castle" mag Halloween.nl kaarten verloten, dit zijn kaarten voor het halloween evenement op 29 oktober 2011. Je moet dus kunnen op deze datum.

Ja kan eenvoudig meedoen via Twitter door ons bericht te retweeten, een tweede manier om kaarten te winnen voor Haunted Castle is het meedoen met de volgende actie, waarbij creativiteit en orginaliteit een belangrijke rol speelt.

Wie is de engste familie van Haunted Castle?


Haunted Castle dat op 29 oktober bij Kasteel Keukenhof wordt gehouden is op zoek naar de engste familie van het festival. Families die van griezelen, halloween en horrorfilms of gewoon van verkleden houden, worden uitgedaagd om zo eng mogelijk met elkaar op de foto te gaan. Stuur de foto vervolgens voor 26 oktober naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. De jury let bij het kiezen van de winnaar op grime, kostuum en hoe eng de familie eruit ziet.

Je maakt hierbij kans om gratis met je enge familie naar Haunted Castle te kunnen.

Lees hier meer over het Haunted Castle evenement

Thrill the World

Thrill the World 2011 - Haunted CastleDans mee met Thrill the world op Haunted Castle

Wereldwijd vindt zaterdag 29 oktober om 15.00 uur de wereldrecordpoging Thrill the World plaats. Over de hele wereld wordt gelijktijdig gedanst op Thriller van Michael Jackson. De afgelopen jaren werd er in Ede meegedaan aan dit spektakel, maar dit jaar is Haunted Castle het Nederlandse podium voor de wereldrecordpoging. Er wordt gedanst op een vaste choreografie die is ontwikkeld door de Canadese Ines Markelle.

Wie mee wil dansen moet zich officieel laten registreren. Dat kan door een e-mail te sturen naar Dit e-mailadres wordt beveiligd tegen spambots. JavaScript dient ingeschakeld te zijn om het te bekijken.. Je ontvangt dan een digitaal registratieformulier. In oktober zijn verschillende workshops te volgen waarin je leert om je als een zombie te kleden en te dansen. Ook leer je dan de choreografie.

Meer informatie over Haunted Castle is te hier te vinden.

Nieuwe Layout Halloween.nl

Eindeljik is het zo ver, de nieuwe layout van Halloween.nl staat online. Door deze nieuwe layout is het mogelijk nog efficienter gegevens te laten zien op de website.

Nu is er bij elk artikel op de website ook mogelijk om deze makkelijk en eenvoudig te delen naar je eigen profiel op bijvoorbeeld Hyves, Facebook en Twitter, dit gaat met de "Share" knop welke bij elk artikel staat. Met deze knop is het ook mogelijk om een artikel toe te voegen aan je eigen favorieten op de computer.

Ook is het nu mogelijk om een eigen profiel aan te maken op Halloween.nl waarmee er ook in het nieuwe forum gereageerd kan gaan worden.

Introducing Haunted Lantern

TILBURG, 1 JULI 2011 - Anheko Consultancy & Engineering is proud to announce the Haunted Lantern. The Haunted Lantern is a product that will add a new dimension to new or existing ghosttrails and haunted houses.

With the Haunted Lantern, you can give the visitors of your haunt the false sense of security. Seemingly without reason, the lantern will start to live a life of its own. The Haunted Lantern can do a multitude of special effects, such as fading, flickering, stroboscope, changing color or rumbling. It receives commands from special infrared transmitters. Based on the location in the haunt, timing and/or the actors’ whims, the behaviour of the lantern is manipulated in a way that is like the icing on the cake of the scare.

Lees meer: Introducing Haunted Lantern